torsdag 10 februari 2011

Km4 på sjön Noen

På Lördag bär det iväg till mörkaste Småland. Sjön där KM4 skall äga rum erhåller namnet Noen.
En långsmal sjö som är ungefär 1 mil lång, med varierat djup. Jag har kommit över en djupkarta och är fullt upptagen med att lägga upp taktik och plats. Har införskaffat en ny Kineticskrylla som det ska bli kul att inviga. Får kanske inte mer fisk för det men det känns förbaskat bra att ha gjort sig av med min "skryllan som gud glömde". Ett hemmabygge som hängt med allt för länge, vila i frid gamle gosse. Hoppas att kunna hitta fisken på lite grundare vatten på Lördag och förhoppningsvis fiska tillräckligt bra för att kunna slå mig in bland topp 6. Motståndet är benhårt då det finns många i klubben som är erkänt skickliga pimplare. Men är det en ny sjö finns alltid möjligheten att skrälla. Må bäste man vinna kamrater!

3 kommentarer:

  1. hoppas inte snön som kommit eller kommer under fredagen ställer till det för mycket bara.Ska ju finnas fina borrar i sjön, bara att hoppas d är på hugget :)

    SvaraRadera
  2. Je det är utan tvivel oroväckande, vill ju inte vara med om ett nytt "Stråkenfiske" där det ligger 10 abborrar i påsen efter 3 timmar.....kul om det kunde komma upp lite större fisk på Lördag.

    SvaraRadera
  3. jag tror att nån kommer få en stor abborre frågan är bara vem?

    SvaraRadera


Career Education